Wanneer een contentbeheerder een organisatie of dienst heeft bewerkt maar nog niet heeft ingestuurd blijft deze op bewerkt staan. Als je geen contact krijgt met de contentbeheerder maar het zelf wilt aanpassen kan dat. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Kies een dienst of organisatie die op “Wordt bewerkt” staat. Deze heeft een blauwe kleur.

Je krijgt direct een pop-up te zien. Je kan hier kiezen tussen het record vrijgeven of hem op “Wordt bewerkt” laten staan.
- Klik op “Record vrijgeven”

Omdat de wijzigingen ongedaan worden gemaakt, krijg je nog een laatste melding.
- Klik op “JA”

Nu is het record vrijgegeven en kan je hem zelf bewerken of controleren.