Nadat je wijzigingen in een organisatie of dienst hebt aangebracht en op OPSLAAN hebt geklikt, kan het zijn dat je deze wijzigingen wilt annuleren. Onderstaand wordt beschreven hoe je het record terugzet naar de versie voor de laatste wijzigingen.

Wanneer de organisatie is opgeslagen zie je dat de verificatie knop veranderd naar “CONTROLE”.
- Klik op “CONTROLE”

Er verschijnt een venster met een overzicht van de aanpassingen die je hebt gedaan. Je kan hier beslissen om helemaal te stoppen met de verificatie en alles terug te draaien.
- klik op “ALLES ONGEDAAN MAKEN”

Je krijgt dan nog een venster te zien. Wanneer je hier op OK drukt, verwijder je al je wijzigingen en wordt alles teruggedraaid.
- klik op OK

De organisatie is weer teruggezet.